Washologi

Washologi - hållbar klädvård

Washologi är ett av våra egna varumärken och här kan du hitta produkter för hållbar klädvård. Washologis produkter är tillverkade i Sverige och många är nedbrytbara, innehåller ej färgämnen och parfymerna innehåller naturliga extrakt. Dessutom kommer Washologis produkter i modern design vilket gör dem fina att låta stå framme. 

Här kan du hitta linnevatten, tvättmedel, mjukmedel, vård för händer, tillbehör samt fina presenter. Washologi linnevatten sprayar du på kläder för att fräscha upp dem med en god doft eller förstärka den redan goda doften från skölj- och tvättmedlet. Bland våra tillbehör kan du bland annat hitta noppborttagare, kashmirkam eller tvättpåse. Vill du ge Washologi produkter som en gåva så kommer de i fina boxar som är redo att ges bort. Har du torra händer eller bara vill ge dem extra kärlek så hittar du både handtvål, handgel och handkräm. Tvätt- och mjukmedlet finns för färgade och vita kläder. Washologi har även speciella medel för sport- och funktionskläder och även medel för andra känsliga material. Det finns också medel till de som är extra känsliga och till de små.

Något annat bra som Washologi erbjuder för de flesta produkter är reseförpackningar så att du alltid kan ta med dina favoriter!

Hoppas du hittar det du söker! Du kan hitta Washologis produkter här i vår webshop eller handla i vår fysiska butik i Stockholm.